Dați-ne un telefon și stabilim o întâlnire.

Sediu central

400457 Cluj-Napoca
Str. Septimiu Albini nr.113

Tel/Fax 0264.593.394

Departament Vanzari 

0740.513.338

 

Adeverinte Pensionare

0746.055.279

Email   [email protected]

Punct de lucru

Topa Mica, jud. Cluj
Strada Principala Nr.35B

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Mesajul a fost trimis cu succes.

Adeverinte pensionare

Pentru unele fonduri arhivistice din depozitele Ribeit eliberăm adeverințe necesare pensionării. Introduceți mai jos numele companiei căutate.

Dacă ați fost salariatul uneia dintre societățile ale căror fonduri arhivistice le deținem spre păstrare, puteți solicita adeverințe în domeniul relațiilor de muncă necesare pensionării: de vechime, sporuri, grupă de muncă sau orice document care vă atestă calitatea de salariat.

Pentru obținerea unei adeverințe trebuie să parcurgeți doi simpli pași

1. Completați o cerere tip la sediul nostru din Cluj-Napoca, Str. Septimiu Albini Nr.113, Et. 1, de luni până vineri între orele 9-16.

Trebuie să aveți la dumneavoastră cartea de muncă și un act de identitate, precum și copii ale acestora. Cererea de eliberare a unei adeverințe va fi depusă în nume personal.

Dacă din motive întemeiate titularul nu se poate deplasa la sediul nostru, cererea poate fi completată doar de o persoană care are o împuternicire notarială din partea titularului carnetului de muncă.

Cererea dvs va fi trimisă la depozitele Ribeit, unde personalul specializat va proceda la investigarea documentelor deținute pentru extragerea informațiilor solicitate de dvs.

2. Ridicați adeverința întocmită de la sediul nostru din Cluj-Napoca.

În momentul în care adeverința dumneavoastră a fost întocmită, veți fi contactat în vederea ridicării acesteia de la sediul nostru din Cluj-Napoca.